İzmir’de dehşet evi: Dondurucudan 4 ceset çıktı

04:0019/06/2023, Pazartesi
G: 19/06/2023, Pazartesi
Yeni Şafak
İhbarı üzerine İzmir’deki adrese giden polis ekipleri, derin dondurucuda 4 ceset buldu.
İhbarı üzerine İzmir’deki adrese giden polis ekipleri, derin dondurucuda 4 ceset buldu.

İzmir Bayraklı’da yakınlarının ihbarı üzerine Adalet Mahallesi 1594/14 Sokak’taki eve giden polis büyük şokla karşılaştı. Dondurucuda Türkmenistan uyruklu aynı aileden üç kadın ile bir erkeğin parçalanmış cesetleri vardı. Türkmenistan uyruklu şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Türkiye dün korku filmlerini aratmayacak bir cinayete uyandı. İzmir Bayraklı’daki bir evde, derin dondurucu içinde Türkmenistan uyruklu 4 kişinin cesedi bulundu. Adalet Mahallesi 1594/14 Sokak’taki evde yaşayan yabancı uyruklu kişilerden haber alamayan yakınları, durumu polise bildirdi. Adrese giden polis ekipleri, evdeki derin dondurucuda 4 cesetle karşılaştı.

ÜÇÜ KADIN BİRİ ERKEK

Vücut bütünlüklerinin bozulduğu tespit edilen cesetlerle ilgili olay yeri inceleme şubesi ekipleri çalışma yürüttü. Evin çevresinde de geniş güvenlik önlemi alındı.Cesetlerin Türkmenistan uyruklu G.H, L.G. ve L.G. adlı aynı aileden 3 kadın ile soyadı belirlenemeyen R. isimli bir erkeğe ait olduğu belirlendi. İzmir Valiliği, cinayetleri işlediği değerlendirilen Türkmenistan uyruklu şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldığını açıkladı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.




#İzmir Valiliği
#Cinayet
#Soruşturma

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.