İnce’yi piyasaya FETÖ’cüler sürdü

Yeni Şafak
Haber Merkezi
04:0114/06/2018, Perşembe
G: 14/06/2018, Perşembe
Yeni Şafak
Mustafa Elitaş
Mustafa Elitaş

AK Partili Elitaş, "Fetullah, 15 Temmuz kahramanı Türk milletinin lideri Recep Tayyip Erdoğan'ı yıkabilmek için önce Meral Akşener'i, şimdi de Muharrem İnce'yi avuçlarına aldı ve piyasaya sürdü" dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Kayseri'de yaptığı açıklamada, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile TBMM'de uzun süredir görev yaptığını ve İnce'yi 15 yıldır tanıdığını belirtti. "CHP'de yalan ve iftira deyince Muharrem İnce'nin eline kimse su dökemez" diyen Elitaş, "Kılıçdaroğlu, iftira deyince akla gelen ilk isimdir, yalan ve iftira deyince de Muharrem İnce ilk akla geliyor. Aslında Muharrem İnce işin tabiatı gereği herkese iftira atıyor" dedi.

AVUÇLARINA ALDILAR

Elitaş, "Sen 2009 yılında TRT'te başörtülü muhabir ya da kameraman çalışıyor mu diye TBMM'ye soru soracaksın, bugün kalkıp başörtülü kız kardeşini kürsüye çıkaracaksın" diyerek şöyle konuştu: "Muharrem İnce cumhurbaşkanı adayı olmadan önce Fetullah Gülen'le görüşmek üzere bir ekip yolladı. Bu ekip, Fetullah Gülen tarafından İnce'nin aday olması konusunda ikna edildi. Fetullah, 15 Temmuz kahramanı Türk milletinin lideri Erdoğan'ı yıkabilmek için önce Meral Akşener'i, şimdi de İnce'yi avuçlarına aldı ve piyasaya sürdü."

#Mustafa Elitaş
#Muharrem İnce
#FETÖ

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.