İman gücümüz hainleri korkuttu

Yeni Şafak
Fatih Özer
04:0016/08/2016, mardi
G: 16/08/2016, mardi
Yeni Şafak

15 Temmuz gecesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde darbecilerin açtığı ateş sonucu sağ bacağından vurulan gazi İskender Çadırcıer, “Vatanımızın her karış toprağını kanımızla sulamaya hazırız. İman gücümüz hainlerin korkusu oldu” dedi.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz gecesi başarısız darbe girişimine karşı sokaklara çıkarak gazi olan vatantdaşlarımızın hikayeleri göğüs kabartıyor. Cuntacı hainlere karşı İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde demokrasi mücadelesi verirken bacağından vurularak gazi olan İskender Çadırcıer, o gece yaşadıklarını Yeni Şafak gazetesine anlattı. Darbe girişimini duyar duymaz önce AK Parti İl Başkanlığı'na, ardından Saraçhane'deki İstanbul Büyükşehir Belediyesi önüne gittiklerini ifade eden Çadırcıer, "Hainler ateş açıyordu. Her tarafta yaralılar vardı. O manzarayı gördüğümde, korkacağımız yerde daha da hırslandık. Araçların önüne geçtim. Bir müddet yürüdükten sonra sağ bacağımdan vuruldum” diye konuştu. Hainlerin 40 yıldır yaptıkları planların bir gecede bozulduğunu ifade eden Çadırcıer, “Tankların, silahların karşısına korkusuzca dikilen insanların gücü iman ve vatan aşkıdır. Vatanımızın her karış toprağını kanımızla sulamaya hazırız. Bizim iman gücümüz darbe gecesi hainlerin korkusu olduk” dedi.

#Fetullahçı Terör Örgütü
#Darbe girişimi
#İskender Çadırcıer

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.