|

İmamoğlu döneminde İETT araçlarının başına gelmeyen kalmadı

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun göreve başladığı günden beri İETT otobüslerinin başına gelmeyen felaket kalmadı. Bakımları düzgün yapılamayan araçlar kimi zaman alevlere teslim oldu, kimi zaman da arıza vererek vatandaşı yolda bıraktı. Karlı havalarda ancak vatandaşın itmesiyle ilerleyen araçlar, bugün de boğaz sularına düşmesiyle gündeme geldi.

Elif Karahan Şimşek
10:30 - 17/08/2023 Perşembe
Güncelleme: 12:07 - 17/08/2023 Perşembe
Yeni Şafak
Ulaşım çilesi bitmeyen İstanbul'da İETT otobüslerinin yaşamadığı felaket kalmadı.
Ulaşım çilesi bitmeyen İstanbul'da İETT otobüslerinin yaşamadığı felaket kalmadı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında kendisinin 'İstanbul'a mühürlü' olduğunu belirterek "31 Mart 2024 mahalli seçimlerinde tüm vatandaşlarımızı, demokrasimizi yeniden yeşertmek ve şehirlerimize sahip çıkmak için beraber yol yürümeye davet ediyorum" dedi.

Görev yaptığı dört yıl boyunca İstanbul ile ilgilenmeyen ve gözünü CHP Genel Başkanlığı koltuğuna diken İmamoğlu, tüm bu yaşananlara rağmen İstanbullunun desteğini istedi.



İstanbul'un ulaşım çilesi her geçen gün arttı

Yeniden aday olacağının sinyalini veren İmamoğlu'nun İBB Başkanlığı yaptığı dört yıl boyunca İstanbullu büyük problemler yaşadı. Bunların en başında ise ulaşım problemi geldi.

Otobüsler yandı

Bakımları düzgün yapılamayan araçlar kimi zaman alevlere teslim oldu.

Vatandaşı yolda bıraktı

Otobüsler kimi zaman da arıza vererek vatandaşı yolda bıraktı. Vatandaşlar, kendi çabalarıyla otobüsü kurtarmaya çalışsa da çoğu zaman başarılı olamadı.

Kara saplandı

Karlı havalarda kara saplanan araçlar, yine vatandaşın sayesinde güçlükle ilerleyebildi.

Denize düştü

Bugün ise Eminönü'ndeki otobüs duraklarında park halinde bulunan bir İETT otobüsü, henüz belirlenemeyen nedenle kaymaya başladı. Denize düşen otobüs bir süre sonra suya gömüldü.


#İETT
#İstanbul
#Ekrem İmamoğlu
#İBB
1 yıl önce