|

İftiralarında sınır tanımıyorlar

En son Ensar Vakfı üzerinden kirli bir algı operasyonu yapan FETÖ ve PKK destekçilerinin son mağduru gazeteci Serdar Arseven oldu. Sosyal medya üzerinden büyük bir operasyon yürütüldüğünü ve iftiraları atanların sınır tanımadığını belirten Arseven asıl hedefin bütün İslam camiası olduğunu söyledi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 25/03/2016 Cuma
Güncelleme: 00:40 - 25/03/2016 Cuma
Yeni Şafak

FETÖ destekçisi sosyal medya hesapları, 1 Kasım seçimlerinde hezimete uğrayınca büyük ve kirli bir iftira kampanyasının düğmesine bastı. Geçtiğimiz yılın son aylarından itibaren, mütedeyyin insanları ve kurumları itibarsızlaştırmaya yönelik asılsız haberler birbiri ardına servis edilmeye başlandı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'nun Ensar Vakfı ile ilgili sözleri çarpıtılarak devam ettirilen iftira kampanyasının son hedefi gazeteci Serdar Arseven oldu.



DAVA EDECEĞİM


Aziz adında bir yurdun yöneticiliği yaptığıyla ilgili üç yıl önce PKK medyası tarafından atılan bir iftiranın FETÖ tarafından ısıtıldığını anlatan Arseven, "Ömrümde hiç yurt yöneticiliği yapmadım, gazeteciyim. İftiralar üzerine hukuki süreç başlatmak adına araştırma yaptım. Kocaeli'nde Aziz isimli tek bir yurt yok" dedi. Sosyal medya üzerinden yürütülen algı operasyonunun korkunç boyutlara ulaştığını belirten Arseven, iftiraların sınır tanımadığını söyledi. İftiralarda asıl hedefin bütün bir camiayı karalamak olduğunu söyleyen Arseven iftiraları atanları dava edeceğini ve kazandığı parayı Ensar Vakfı'na bağışlayacağını söyledi.


#Ensar Vakfı
#fetö
#pkk
8 yıl önce