İçişleri Bakanı Soylu'dan tatilcilere video mesaj

Yeni Şafak
15:4210/09/2016, Cumartesi
G: 10/09/2016, Cumartesi
Diğer

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya üzerinden yayınladığı video aracılığıyla Kurban Bayramı öncesi yollara çıkan sürücülere önemli bir uyarıda bulundu.

FETÖ ve PKK terörüne meydan okuyan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bu kez trafik terörüne karşı kararlılık mesajları verdi. Göreve gelir gelmez icraatlarıyla kendisini hissettiren Soylu, elektronik radar sisteminin kaldırıldığını açıklayarak sürücüleri mağduriyetten kurtarmıştı.





İçişleri Bakanı Soylu, bayram öncesi sosyal medya hesabından yaptığı trafik uyarısıyla güne damgasını vurdu. Bayramda sevdiklerine kavuşmak için yollara dökülen araç sürücülerine seslenen Soylu, "Ne olur yalvarıyorum, kurallara uyun, üzmeyin üzülmeyin" mesajı verdi.



İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak bayramda trafik kurallarına uymaya davet etti.



Bakan Soylu, "Bayramın neşesini sevdiklerimiz ile bir arada yaşamak için trafik kurallarına uyalım" diyerek yaparak şu videoyu paylaştı:





#İçişleri Bakanı
#Süleyman Soylu
#Kurban Bayramı
#Trafik

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.