EDISYON:

Hocası gibi gözaltında!

Yeni Şafak
Hamdi Koçoğlu
04:001/08/2018, الأربعاء
G: 1/08/2018, الأربعاء
Yeni Şafak
Bahadır Köseoğlu, gözaltına alındı.
Bahadır Köseoğlu, gözaltına alındı.

Adnan Oktar’ın gözaltına alınması sırasında başının mali polisler tarafından eğilmesine tepki göstererek tehditler savuran Bahadır Köseoğlu, gözaltına alındı. Sosyal medyada, “O hareketi bir de bana yapın, o polisin kafasını kıracağım” mesajı yayınlayan Köseoğlu, polis tarafından aynı şekilde gözaltına alındı.

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Adnan Oktar suç örgütüne yönelik 11 Temmuz sabahı başlattığı operasyonda yeni gelişmeler yaşandı.

Operasyon kapsamında örgüt lideri Adnan Oktar ile birlikte 189 adamı gözaltına alındı. Tüm şüpheliler sağlık kontrolünden geçirildikten sonra polis aracına götürüldü. O sırada Adnan Oktar’a refakat eden İstanbul Mali Şube’de görevli polis memuru Oktar’ın başından tutup bastırarak ekip otosuna bindirdi. Oktar’ın adamlarından Bahadır Köseoğlu, sosyal medya hesabından, görevli polisi tehdit etti.

SENİN KAFANI KIRMAZSAM

Köseoğlu, “Hocamızın kafasına bastıran ve ağzını kapamaya çalışan mali şubeden bir sivil polis kardeş. O hareketi bir de bana serbest dövüş sistemde yapmanı bekliyorum senden. Bakayım kimin kafasını eğiyorsun sen.. Eğer senin kafanı kırmazsam bana Bahadır demesinler…” ifadeleriyle polis memurunu tehdit etti.


Aynı yöntem uygulandı

Sosyal medyada yayınlan tehdit mesajı sonrası İstanbul Emniyeti harekete geçti. Bahadır Köseoğlu, Bebek’te çalıştığı işyerinde gözaltına alındı. Emniyete götürülüp sorgulanan ve işlemlerinin ardından “Görevli Polis Memurunu tehdit etme” suçunun yanı sıra “Suç İşlemek Amacıyla Kurulan Örgüte Üye Olma ve Örgütün Veya Amacının Propagandasını Yapmak” suçlarından işlem yapılan Köseoğlu, Adnan Oktar’a uygulanan aynı yöntemle kafasından basılıp polis aracına bindirilerek getirildiği adliyede tutuklanarak cezaevine koyuldu.

#​Adnan Oktar
#Bahadır Köseoğlu

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.