Yeni Şafak

Her Türk aile bir çocuğa yuva olsun

01:004/04/2025, Cuma
G: 4/04/2025, Cuma
Yeni Şafak
Bakan Göktaş, Almanya'nın başkenti Berlin'de yaşayan ve 17 yıl önce "Berlinli Altızlar (Berliner Sechslinge)" olarak tanınan Türk altız kardeşleri ziyaret etti.
Bakan Göktaş, Almanya'nın başkenti Berlin'de yaşayan ve 17 yıl önce "Berlinli Altızlar (Berliner Sechslinge)" olarak tanınan Türk altız kardeşleri ziyaret etti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Almanya’da yaşayan Türkleri koruyucu aile olmaya davet etti. Berlin'de Aile ve Sosyal Hizmetler Müşavirliği tarafından düzenlenen "Aile Yılı Buluşma Programı"nda konuşan Göktaş, "Almanya’da yaşayan her Türk ailesini bir çocuğa yuva olmaya, koruyucu aileliğe davet ediyorum" dedi. Göktaş, 2024'te Almanya'nın 26 farklı şehrinde 149 farklı programda 10 binden fazla insana yönelik bilgilendirme ve eğitim faaliyetleri düzenlediklerini kaydetti. Etkinlikte koruyucu ailelere teşekkür belgeleri verildi.


#Mahinur Özdemir Göktaş
#Almanya
#aile
#Türk
Yorumlar

Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.

Henüz yorum bulunmuyor

İlk yorumu siz yapın.

Kapat

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.