Hayatını kaybedenlerin cenazeleri teslim ediliyor

Yeni Şafak
13:2621/08/2016, Pazar
G: 21/08/2016, Pazar
DHA

Dün Gaziantep'te gerçekleştirilen hain saldırıda 50 kişi hayatını kaybetti, 94 kişi de yaralandı. Hayatını kaybedenlerin cenazesi Adli Tıp Kurumu morgundan yakınlarına teslim ediliyor.

Gaziantep'te dün gece kına gecesinin yapıldığı sokağa terör örgütünün düzenlediği, çoğu çocuk ve kadın 50 kişinin hayatını kaybettiği, 94 kişinin yaralandığı alçak terör saldırısının dehşeti, gün ağarınca ortaya çıktı. Patlamanın meydana geldiği sokakta bir çok evde büyük hasar meydana gelirken, hayatını kaybedenlerin yakınları cenazeleri almak için Adli Tıp Kurumu önünde uzun kuyruklar oluşturdu.



Gelin ve damadın da patlamada yaralandığı saldırının, davetlilerin çoğunun dağıldığı geç saatte yapılması can kaybının daha fazla olmasını önledi.



Adli Tıp Kurumu önünde acı bekleyiş


Patlamada yaşamını yitirenlerin yakınlarından yüzlerce kişi, sabahın ilk saatlerinden itibaren cenazeleri almak için Adli Tıp Kurumu morgu önünde beklemeye başladı.



Kimlik tespiti ve teşhisi tamamlanan cenazeler, yer olmadığı için hastane morglarına götürülürken, yetkililerin görüşmeleri sonucunda saldırıda yaşamını yitirenlerin cenazelerinin yan yana toprağa verilebileceği belirtildi.





#Gaziantep
#Terör saldırısı
#Adli Tıp Kurumu

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.