Haddini aşıyor

Yeni Şafak
04:0014/09/2016, Çarşamba
G: 14/09/2016, Çarşamba
Yeni Şafak
Partililerle tek tek bayramlaşan 
Bahçeli’ye, Almina Gürkaynak 
isimli bir çocuk oyuncak klasik 
model bir araba armağan etti.
Partililerle tek tek bayramlaşan Bahçeli’ye, Almina Gürkaynak isimli bir çocuk oyuncak klasik model bir araba armağan etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 28 belediyeye kayyum atanması sonrası ABD Büyükelçiliğinin 'endişeliyiz' açıklamasına tepkisini sert sözlerle gösterdi.

Bahçeli, genel merkezde düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. Bayramlaşmanın ardından Bahçeli, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu ve basın mensuplarının sorularını yanıtladı.



FETÖ'CÜLER TEMİZLENMELİ


Bahçeli, FETÖ isimli kanlı terör örgütünün milleti yok etmeye ve ülkeyi işgal etmeye gayret gösterdiğini belirterek, “Gülen örgütlenmesiyle ilişkisi olan ve bu kesin olarak belirlenmiş bulunanlar nerede bulunurlarsa bulunsunlar, devletin tüm kurumlarından ayıklanmalıdır, temizlenmelidir, gerekli cezaya çarptırılmalıdır" dedi.



ABD'NİN 53. EYALETİ DEĞİLİZ


Belediyelere kayyum atamasına ilişkin ABD Büyükelçiliğinin açıklaması hatırlatılan Bahçeli, “Amerikan Büyükelçisi haddini aşıyor, Türkiye'ye hakaret yağdırıyor. Türkiye ABD'nin 53. eyaleti değildir. Türkiye bağımsız, milli ve gururlu bir devlettir" diye konuştu. Bahçeli, Gülen'in iadesine ilişkin de “Fetullah Gülen mutlaka Türkiye'ye getirilmeli. ABD, stratejik ortak, dost ve müttefik olarak kendisini yorumluyorsa 15 Temmuz felaketini organize eden bir kişiyi veya zihniyeti Türkiye'ye teslim etmesi lazımdır" açıklamasında bulundu.







#Devlet Bahçeli
#ABD
#Kayyum

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.