Gelin evi harabe

Yeni Şafak
04:0022/08/2016, Pazartesi
G: 22/08/2016, Pazartesi
Yeni Şafak
 Besna Akdoğan
Besna Akdoğan

Kına gecesi kana bulanmasaydı, Besna Akdoğan ile Nurettin Akdoğan çiftinin düğünleri dün yapılacaktı.

Amca çocukları olan çift, canlı bomba saldırısında yaralandı. Acılar içindeki gelin Besna, önceki gece Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürülürken baygınlık geçirdi. Yakınlarına sarılıp, “Düğünümüzü kana çevirdiler" diyerek acısını dile getiren Akdoğan, erkek ve kız kardeşlerince Akdere Mahallesi'ndeki evine getirildi. En mutlu günleri canilerce karartılan gelin-damat, tedavilerinin ardından taburcu edildi. Damat Nurettin Akdoğan, eşiyle birlikte düğün sonrası yaşayacağı eve geldi.







Patlamanın olduğu sokakta bulunan evin bazı odaları harabeye dönmüştü. Amcaları başta olmak üzere çok sayıda akrabasını bombalı saldırıda kaybeden çift, evlerini de o halde görünce sinir krizleri geçirdi. Gelin Besna baygınlık geçirince yakınları tarafından yeniden hastaneye kaldırıldı. Damadın kardeşi Şükrü Akdoğan, “Hiçbir şey göremedik. Paramparça olan insanlardan başka hiçbir şey görmedik. Terörün Allah belasını versin. Allah yapanın yanına koymasın" diyerek saldırıya tepki gösterdi.





Çocuklara Kur'an öğretir


En mutlu günü karartılan acılı gelin Besna Akdoğan'ın komşusu Hatun Kuşçu, ağabeyinin evine gittiği için komşularının kınasına katılamadığını ve bu sayede hayatta kaldığını söyledi. Kuşcu, “Keşke evim yerlebir olsaydı da komşularıma bir şey olmasaydı. Gelin Besna çok iyi bir kızdı, burada bizim çocuklara gönüllü olarak Kur'an-ı Kerim öğretiyordu. Ne diyeceğimi bilemiyorum, çok üzgünüm” diye konuştu.




#Gaziantep
#Terör saldırısı
#Besna Akdoğan
#Nurettin Akdoğan

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.