|

Geleceğimizi aydınlattılar

Bilal Erdoğan, FETÖ’nün darbe girişimi sırasında 4. Ana Jet Üs Komutanlığından kalkan F-16’ları engellemeye çalışırken şehit düşen Kazanlıların ailelerini ziyaret etti. Erdoğan, “Şehitlerimiz aslında bu milletin yolunu, geleceğimizi aydınlattı” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 28/07/2016 Perşembe
Güncelleme: 23:54 - 27/07/2016 Çarşamba
Yeni Şafak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, FETÖ darbe girişimi sırasında Kazan'da şehit olanların ailelerine ziyarette bulundu. İlk olarak Ahi köyü muhtarı şehit Ali Anar'ın ailesine taziye ziyaretinde bulunan Erdoğan, 6 çocuk babası şehit Anar'ın oğlu 15 yaşındaki Hüseyin ile yakından ilgilendi. Şehitlerden 19 yaşındaki Ömer Takdemir'in babası Nihat Takdemir ise “Oğlum evde oturuyordu. Cumhurbaşkanımızın televizyondaki konuşmasını gördükten sonra 'Baba, vatan elden gidiyor, Cumhurbaşkanımız çağırıyor, ben nasıl otururum' dedi ve şehit olmaya gitti” şeklinde konuştu. Erdoğan, şehit düşen 63 yaşındaki Ümit ile yaralanan eşi Türkan ve oğlu Mertcan Güder'i de ziyaret etti.



KİMSE BU MİLLETİN ÖNÜNDE DURAMAYACAK


Ziyaretlerin ardından, Kazan Belediyesi önünde “demokrasi nöbeti” tutan Erdoğan, vatandaşlara seslendi. Şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine sabır dileyen Erdoğan, “Allah bizleri de şehitlerimizin yolundan ayırmasın. Onlar aslında bu milletin yolunu, geleceğimizi aydınlattı. Artık yarınımızla ilgili ümitsizliğe kapılmaya gerek kalmadı. Bizler o şehitlerin bize açtığı yolda yürümeye azmedebilirsek kimse bu milletin önünde duramayacaktır” diye konuştu.


#FETÖ
#Bilal Erdoğan
8 yıl önce