Yeni Şafak

Fetullah Gülen'in amcasının oğlu tutuklandı

Yeni Şafak
07:3323/08/2016, Salı
G: 23/08/2016, Salı
IHA

Kocaeli'de yürütülen FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik soruşturma kapsamında adliyeye çıkarılan FETÖ/PDY terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen'in amcasının oğlu Şemsettin Gülen tutuklandı.

FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik olarak 15 Temmuz'dan bu yana yürütülen soruşturmalar kapsamında Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde gözaltına alınan FETÖ/PDY terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen'in amcasının oğlu Şemsettin Gülen, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye getirilmişti.



Cumhuriyet Savcısı ve hakim tarafından sorgulanan Şemsettin Gülen'in tutuklanmasına karar verildi. FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen'in amcasının oğlu olduğu öğrenilen Şemsettin Gülen cezaevine gönderildi.






#Fetullah Gülen
#Şemsettin Gülen
#FETÖ
#Başiskele
#Kocaeli
Yorumlar

Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.

Henüz yorum bulunmuyor

İlk yorumu siz yapın.

Kapat

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.