FETÖ’nün özel okulu imam hatip oldu

Yeni Şafak
Haber Merkezi
04:0015/08/2016, Pazartesi
G: 14/08/2016, Pazar
Yeni Şafak
Özel okulun devlet okulu olmasına en çok, çocuklarını uzaktaki okullara gönderme zorunluluğundan kurtulacak olan mahalleli sevindi.
Özel okulun devlet okulu olmasına en çok, çocuklarını uzaktaki okullara gönderme zorunluluğundan kurtulacak olan mahalleli sevindi.

Resmi Gazete yayımlanan Olağanüstü Hal (OHAL) Kapsamında Alınan Tedbirlere İlişkin Kanun Hükmünde Kararname ile Van'da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile irtibatı tespit edilen Özel Serhat Nevbahar İlkokuluna, “15 Temmuz Şehitleri” adı verildi.

FETÖ'ye yönelik soruşturma kapsamında, kapatılan özel okulun, yeni eğitim ve öğretim döneminde Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde devlet okulu olarak hizmet vereceği bildirildi.



TABELALARI YENİLENECEK


Okulun bulunduğu caddeye, “15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu, 2016-2017 eğitim öğretim yılında devlet okulu olarak hizmet verecektir” yazılı pankart asan İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün, hafta içinde okulun tabelalarını da yenileyerek, yeni eğitim-öğretim sezonuna hazırlayacağı öğrenildi.



2 YURT KYK'YA DEVREDİLDİ


Bingöl'de de kapatılan iki yurt binasının Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'na (KYK) devri yapıldı. Bingöl KYK Müdürü Ahmet Hasanoğlu, “Saray Mahallesi'ndeki öğrenci yurdu 100, Kültür Mahallesi'ndeki öğrenci yurdu ise 150 kişiliktir. Bu yurtları ilimize üniversite tahsili görmeye gelen öğrencilerimizin hizmetine sunacağız” dedi.







#FETÖ’nün okulu
#İmam hatip
#Van
#Serhat Nevbahar İlkokulu
#15 Temmuz Şehitleri

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.