FETÖ'de 10 gözaltı daha

Yeni Şafak
11:0324/11/2015, Salı
G: 24/11/2015, Salı
AA

Manisa'daki "Paralel Devlet Yapılanması"na yönelik operasyonun ikinci ayağında 10 kişi gözaltına alındı.

Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı, "Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması" (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında geçen ay gerçekleştirilen operasyonun devamında 10 kişi hakkında daha gözaltı talimatı verdi.



Bunun üzerine Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 10 kişiyi gözaltına aldı.



Emniyet müdürlüğüne götürülen 10 kişinin, ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.



Manisa Cumhuriyet Başsavcılığınca sürdürülen "Paralel Devlet Yapılanması"na yönelik soruşturma kapsamında 10 Kasım'da operasyon gerçekleştirilmişti. "Anayasal düzeni değiştirmeye teşebbüs etme", "Silahlı terör örgütüne üye olma, yönetme" ve "Terörizm Finansmanının Önlenmesi Hakkındaki Kanun'a muhalefet" suçlamalarıyla gözaltına alınan 31 kişiden 10'u tutuklanmıştı.

#Paralel Devlet Yapılanması
#Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı
#Manisa
#fetö
Yorumlar

Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.

Henüz yorum bulunmuyor

İlk yorumu siz yapın.

Kapat

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.