FETÖ kriptoları-PYD kriptoları: Darbe çöktü, sıra o Koridor'da

Yeni Şafak
15:3121/08/2016, Pazar
G: 21/08/2016, Pazar
Yeni Şafak

Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, 15 Temmuz'da Gülen ve teröristlerinin dahil olduğu çokuluslu darbe ve iç savaş planının başarıya ulaşmamasının Türkiye düşmanları için şok edici bir etkiye yol açtığını ve çılgına döndüklerini yazdı.

"FETÖ kriptoları-PYD kriptoları: Darbe çöktü, sıra o Koridor'da" başlığıyla çarpıcı bir analiz kaleme alan İbrahim Karagül, "Çok

kirli

bir oyun tezgahlanıyor. Türkiye'yi dize getirmek, teslim almak ve iç çatışmalara, kimlik kavgalarına sürüklemek için her türlü saldırı yöntemini kullanıyorlar. Artık niyetlerini de planlarını da gizlemiyorlar, açık oynuyorlar.



Türkiye'nin oyunu görmesinden, tedbir almaya başlamasından, denklemi değiştirmesinden, kendi pozisyonunu belirlemesinden,oyuncuyu vurmaya başlamasından çılgına dönmüş durumdalar.



Terörle vuruyorlar, terörle ülkeyi felç etmeye çalışıyorlar. Bütün terör örgütlerini seferber ediyorlar. FETÖ ile ülkeyi ele geçirmeye çalışanlar şimdi PKK ile PYD ile IŞİD ile saldırıyorlar." dedi.













#Terör
#PYD
#FETÖ

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.