Yeni Şafak

FETÖ elebaşı hakkında resen yakalama kararı

Yeni Şafak
14:3110/08/2016, Çarşamba
G: 10/08/2016, Çarşamba
IHA
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen hakkında resen yakalama kararı çıkarıldı.
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen hakkında resen yakalama kararı çıkarıldı.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen hakkında resen yakalama kararı çıkartıldı.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, "Cumhuriyet Başsavcılığımızca FETÖ/PDY'ye finans sağlama ve terör örgütü üyeliği suçları ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında Selahattin Eyyubi Üniversitesi'ne ait tüm yerleşkeleri ile üniversitenin bağlı bulunduğu İhtiyat Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı'nın merkezi ile tüm birimlerinde arama el koyma ve dijital inceleme işlemleri yapılmasına karar verilmiştir. Ayrıca, Cumhuriyet Başsavcılığımızca FETÖ/PDY'ye yönelik 'darbeye teşebbüs' suçundan yürütülen soruşturma kapsamında şüpheli Fethullah Gülen hakkından resen yakama kararı çıkartılmıştır" denildi.








#FETÖ
#Fetullah Gülen
#Diyarbakır
Yorumlar

Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.

Henüz yorum bulunmuyor

İlk yorumu siz yapın.

Kapat

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.