EDISYON:

Fatih'te bir vatandaşı parçalayarak öldüren sahipsiz köpekler karantinaya alındı

14:2620/08/2024, Salı
G: 20/08/2024, Salı
Yeni Şafak
İstanbul'da bir vatandaşı parçalayarak öldüren sahipsiz köpekleri Fatih Belediyesi uyuşturarak yakaladı.
İstanbul'da bir vatandaşı parçalayarak öldüren sahipsiz köpekleri Fatih Belediyesi uyuşturarak yakaladı.

İstanbul Fatih'te sahipsiz köpeklerin saldırısı sonucu ağır yaralanan kişi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Fatih Belediyesi veteriner hizmetleri ekipleri, savcılık kararı sonrası alandaki sahipsiz köpekler sakinleştirici iğneyle toplamaya başladı. Köpekler Fatih Belediyesi Yedikule Hayvan Barınağında müşahede ve karantinaya alındı.

Esenler'de ikamet eden zihinsel engeli Ayhan Özçelik (40), dün Silivrikapı Mahallesi'ndeki akrabalarının yanına gitti. Gece saatlerinde sokakta yürüdüğü sırada köpeklerin saldırısına uğrayan Özçelik, ağır yaralandı.



Sabaha karşı olayın yaşandığı yere çöp toplamak için gelen temizlik işçileri, köpeklerin, yerde yatan bir kişinin başında havladıklarını görmeleri üzerine durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Özçelik, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
Fatih Belediyesi sahipsiz köpekleri sakinleştirici iğneyle toplamaya başladı.

Bir vatandaşı parçalayarak öldüren sahipsiz köpekler karantinada

Fatih Belediyesi veteriner hizmetleri ekipleri, savcılık kararı sonrası alandaki sahipsiz köpekler sakinleştirici iğneyle toplamaya başladı. Köpekler Fatih Belediyesi Yedikule Hayvan Barınağında müşahede ve karantinaya alındı.





#İstanbul
#Fatih
#Sokak köpeği

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.