|

F-16’lar Yeni Şafak’ı vuracaktı

FETÖ'cü cuntacıların, Yeni Şafak'ın da aralarında olduğu bazı basın yayın organlarında katliam yapmayı planladığı ortaya çıktı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 23/07/2016 Cumartesi
Güncelleme: 02:28 - 23/07/2016 Cumartesi
Yeni Şafak

Darbe girişiminin ardından ortaya çıkan detaylar, FETÖ'cü hainlerin acımasızlığını açıkça ortaya koydu. Sabah gazetesinin haberine göre 15 Temmuz gecesi TRT'yi basıp bildiri okutan, Doğan Medya Center'e girip yayını durdurmaya çalışan canilerin diğer medya grupları için daha kanlı planlar hazırladığı ortaya çıktı.



HERKESİ KURŞUNA DİZECEKLERDİ


Cuntacılardan çıkan belgelere göre katillerin, İstanbul'daki Yeni Şafak, Sabah, A Haber, Star gibi bazı gazete ve TV binalarının koordinatlarını önceden çıkardığı ve buraları harita üzerinde işaretlediği belirlendi. Binaların koordinatlarının F16 pilotlarına da verildiği tespit edildi. İlk hedef olarak medyayı seçen caniler Yeni Şafak'ın da aralarında bulunduğu gazeteleri basacak, sorumluları sorgusuz öldürecek, diğer çalışanlardan cuntaya karşı çıkan olursa onları da infaz edecekti. Bu plan başarısız olursa da gazete ve TV'lerin binaları F16'lar tarafından yerle bir edilecekti.


#FETÖ
#Yeni Şafak
#Darbe girişimi
8 yıl önce