Yeni Şafak

Erzincan merkezli FETÖ/PDY operasyonu: 4 tutuklama

Yeni Şafak
00:5521/01/2016, Perşembe
G: 20/01/2016, Çarşamba
AA

Erzincan merkezli 8 ilde düzenlenen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyon kapsamında adliyeye sevk edilen 8 şüpheliden 4'ü tutuklandı.


Erzincan Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, Erzincan merkezli İstanbul, Ankara, İzmir, Van, Ağrı, Sivas ve Eskişehir'de yapılan operasyonlarda gözaltına alınan ve sabah saatlerinde adliyeye sevk edilen 8 zanlı, cumhuriyet savcılığında ifade verdi.


Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen zanlılardan Y.Y, S.G, Ö.F.D. ve S.İ tutuklandı, D.B, R.K, İ.T. ve M.V.S. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


- Olay


Erzincan Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, İliç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce 2012-2013 döneminde Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında hazırlanan "Benim de Bir Şansım Olsun Projesi"nden elde edilen 118 bin liranın, FETÖ/PDY'ye yakın kuruluşlara aktarıldığı ve usulsüz harcandığı iddiasıyla yürütülen operasyonda 8 kişiyi önceki gün gözaltına almıştı.

#Erzincan
#Erzincan Merkezli FETÖ/PDY operasyonu
#tutuklama
Yorumlar

Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.

Henüz yorum bulunmuyor

İlk yorumu siz yapın.

Kapat

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.