Yeni Şafak

Erbeyli'nin yeni eğitim yuvasının temeli atıldı

01:0029/04/2025, Salı
G: 29/04/2025, Salı
Yeni Şafak
16 sınıflı ve 480 öğrenci kapasiteli ilkokul projesinde; okul binasının yanı sıra tören alanı, basketbol sahası, otopark, kamelya, güvenlik kulübesi, çocuk oyun alanı ve yeşil alanlar yer alıyor.
16 sınıflı ve 480 öğrenci kapasiteli ilkokul projesinde; okul binasının yanı sıra tören alanı, basketbol sahası, otopark, kamelya, güvenlik kulübesi, çocuk oyun alanı ve yeşil alanlar yer alıyor.

Milli Eğitim Bakanlığı ve Dünya Bankası iş birliğiyle Aydın'ın İncirliova ilçesinin Erbeyli Mahallesi’nde inşa edilecek olan Erbeyli İlkokulu’nun temeli dualarla atıldı. Temel atma töreninde konuşan İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Erbeyli’ye bu okulun kazandırılması ile ilgili emeği geçen herkese teşekkür etti. Törene İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’nın yanı sıra Erbeyli Mahalle Muhtarı Tunç Aydın, Germencik önceki dönem Belediye Başkanı Ümmet Akın, müteahhit firma yetkilileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan törende dualar edilip kurban kesildikten sonra okulun temeli atıldı. Belediye Başkanı Aytekin Kaya ve Mahalle Muhtarı Tunç Aydın’ın temel butonuna birlikte basmasıyla, okul inşaatının ilk betonu döküldü.


#Aydın
#İncirliova
#eğitim
Yorumlar

Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.

Henüz yorum bulunmuyor

İlk yorumu siz yapın.

Kapat

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.