
İstanbul'da uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybeden Mattia Ahmet Minguzzi'nin mezarı tahrip edilmişti. Dün gerçekleştirilen operasyonda 67 yaşındaki bir şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştı. Şahıs, tutuklama talebiyle sevk edildiği Sulh Ceza Hakimliği tarafından ‘ibadethanelere ve mezarlıklara zarar verme' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Tahribata ilişkin soruşturma başlatılmıştı
Kabristandaki mezarın talan edilmesi ile ilgili re'sen başlatılan soruşturma devam ederken, faillerin yakalanması için İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde özel ekip oluşturulmuştu.

Tutuklanarak cezaevine gönderildi
Polis ekipleri tarafından Mattia Ahmet Minguzzi'nin mezarını tahrip eden D.A. adlı şüpheli yakalanmıştı.
Şüpheli D.A. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na verdiği ifadenin ardından tutuklama talebiyle sevk edildiği Sulh Ceza Hakimliği tarafından ‘ibadethanelere ve mezarlıklara zarar verme' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.

2 sene yatirin en az vurde yapamaz .. 2 sene çalıştırin beleş vak bakzlim yapıyormuş birdaha

67 yaşında, üstelik söylediğine göre çulsuz birisinin kendi başına yapacağı bir davranış değil bu. Biraz sıkıştırılsa öter. Ülkeyi nasıl karıştırsak diye her yolu deniyorlar!



Terbiyesiz adam te kaç yaşındaymış üstelik

bir türlü anlamıyorum adam tutuklandığı halde ismi hala baş harfleri ile yazılıyor bu mu mağdur yoksa evladını kaybeden aile mi. kimi neden koruyorsunuz. adı ve soyadını açık açık yazın hatta açık kimliği veya ne iş yaptığını da yazın ki etrafındaki insanlar bilsin bu iblisin kim olduğunu




Hayır anlamadım yani, bunların derdi nedir?

cok merak ediyorum, sebebi ne imis



cezaevi değil, misafirhane. nasil bir ceza uygulaniyorki cezaevi olsun
