EDISYON:

Dolandırıldı

Ali Kuş
00:0019/02/2013, Salı
G: 18/02/2013, Pazartesi
Yeni Şafak
Dolandırıldı
Dolandırıldı

Yönetmen ve senarist İsmail Güneş, Ağa Demirtaş isimli bir kişi tarafından 75 bin dolar dolar dolandırıldı. Güneş, Demirtaş''ın senede yanlış isim yazarak borcunu ödenmekten kaçındığını belirterek suç duyurusunda bulundu

''Ateşin Düştüğü Yer'', ''Dur Yolcu'' ve ''The İmam'' gibi önemli filmlere imza atan yönetmen İsmail Güneş, dolandırıldığını belirterek İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı''na suç duyurusunda bulundu. Güneş, 2011 Aralık ayında Bayram Öz adlı bir arkadaşının aracılığı ile tanıştığı ve kendisini Osman Demirtaş olarak tanıtan ancak asıl adının Ağa Demirtaş olduğunu öğrendiği kişinin kendisini 75 bin

dolar dolandırdığını belirtti.

Güneş, kendisinin işadamı olduğunu söyleyen Demirtaş''ın 2012 Haziran ayı içerisinde Bayram Öz, vasıtası ile yurt dışından makine getireceğini, bu nedenle paraya ihtiyacı olduğunu öğrendiğini anlattı.

SAHTE İSİM KULLANDI

Güneş, ''Şüpheliye bir gün sonra ödemek şartı ile 75 bin dolar para verdim. 14 Haziran 2012 tarihinde parayı teslim edince şüpheli Ağa Demirtaş bana 75 bin dolar bedelli bir senet imzalayıp verdi. Bu senede ismini Osman Ağa Demirtaş olarak yazdı. Ancak borcunu süresinde ödemedi'' dedi.

Demirtaş''tan parayı istemesi üzerine 5 Temmuz 2012 tarihinde ödeme tarihi 10 Temmuz''da ödenmek üzere 138 bin lira bedelli bir senet daha düzenlediğini ifade eden Güneş, ''Şüpheli gerçek ismi Ağa Demirtaş olduğu halde enetlerde Osman Ağa Demirtaş ismini kullanıp beni dolandırmıştır ve sahte senet düzenlemiştir, kendisinden şikayetçiyim'' dedi.


Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.