Yeni Şafak

"Dolandırıcılar adımı kullanıp para topluyor"

Yeni Şafak
06:0521/07/2016, Perşembe
G: 21/07/2016, Perşembe
Yeni Şafak

Üsküdar'da FETÖ'cü darbecilere karşı direnen ve üzerinden kendini art arda iki tankın önüne atan kahraman vatandaş Sabri Ünal, tedavi gördüğü hastanede açıklama yaptı. Dolandırıcıların kendisinin adına vererek para topladığını belirten Ünal, "Babam olduğunu bile söylese kabul etmeyin" dedi.

FETÖ darbe girişimine karşı meydanlara çıkan ve darbeci askerleri karşı direnen ve Üsküdar'da üzerinden iki tank geçen Sabri Ünal tedavi gördüğü hastanede bir açıklama yaptı. Kendisi adına para toplayan dolandırıcıların olduğunu söyleyen Ünal, yardım isteyenlere karşı uyardı, "Babam olduğunu bile söylese kabul etmeyin" dedi.



Dolandırıcıların kendisi için "Fakir ve yardıma muhtaç" diyerek para topladığını söyleyen Ünal, şu ifadeleri kullandı:



"Allah'a şükür yardıma ihtiyacımız yok. Devletimiz bize en güzel imkanlarda bakıyor. Burada bütün hastane yönetimi, Sayın Valime kadar herkes uğraşıyor. Sakın, benim, ailemin, kardeşlerimin adını kullanarak, sizden yardım talep edenlerin söylediklerini kabul etmeyin. Babam olduğunu bile söylese kabul etmeyin. Lütfen, en yakınınızdaki kişilere yardım edin. Allah'a emanet olun."





#FETÖ
#Darbe
#Sabri Ünal
Yorumlar

Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.

Henüz yorum bulunmuyor

İlk yorumu siz yapın.

Kapat

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.