Desteğe hazırız

Yeni Şafak
Haber Merkezi
04:0019/08/2016, Cuma
G: 19/08/2016, Cuma
Yeni Şafak

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Elazığ'da meydana gelen bombalı saldırının ardından yaptığı basın açıklamasında hükümete terörü bitirmeleri için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Kılıçdaroğlu, “Teröre karşı ortak birlikteliğimizi hep sürdüreceğiz. Hükümete çağrı yapıyorum terörü bitirmek için muhalefetten ne istiyorsanız vermeye hazırız. Bugüne kadar herşeyi verdik ama biz hükümetten bir şey bekliyoruz; Ne istediyseniz biz size verdik siz de lütfen terörü bitirin. Yasa dediniz, yasa her türlü imkanı sağladık dolayısıyla terörle mücadele konusunda elimiz zayıf, elimiz güçsüz gibi bir sorun olmamalı, eliniz güçlü dolayısıyla bu mücadeleyi yapın ve Türkiye'yi bu beladan kurtarın. Biz elimizden gelen her türlü katkıyı yapmayı sürdüreceğiz” dedi.



CHP, Elazığ'a Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ve 2 milletvekilini gönderdi. Havaalanında Başbakan Yıldırım'ı karşılayan heyet birlikte incelemelerde bulundu.



Danışmanı FETÖ'den açığa alındı


İstanbul Üniversitesi (İÜ) öğretim üyesi Doç. Dr. Fatih Gürsul, FETÖ'nün darbe girişimi soruşturması kapsamında açığa alındı. Gürsul'un, bilim, teknoloji ve iletişim alanında Kemal Kılıçdaroğlu'na danışmanlık yaptığı belirtildi. Gürsul'un, danışmanlık görevine devam ettiği, bugün Kılıçdaroğlu ile bir görüşme yapacağı da öğrenildi.


#Kemal Kılıçdaroğlu
#Terör
#Bombalı saldırı
#Fatih Gürsul

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.