EDISYON:

Depremzedelere bir yıldan az sürede konut sözü veren Kılıçdaroğlu'nun İzmir'de temelini attığı kentsel dönüşüm projesi yerinde sayıyor

15:273/04/2023, Pazartesi
G: 3/04/2023, Pazartesi
Yeni Şafak
Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir'de 6 ay önce temelini attığı kentsel dönüşüm projesinde hiçbir ilerleme kaydedilmediği ortaya çıktı.
Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir'de 6 ay önce temelini attığı kentsel dönüşüm projesinde hiçbir ilerleme kaydedilmediği ortaya çıktı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşlara bir yıldan az sürede ücretsiz konut vaadinde bulunan CHP Genel Başkanı ve Yedili Masa'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir'de temelini attığı kentsel dönüşüm projesi yerinde sayıyor. Kılıçdaroğlu, 6 ay önce İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin davetiyle Gaziemir'de kentsel dönüşüm projesi temel atma törenine katılmıştı. Kılıçdaroğlu'nun katıldığı törenle temeli atılan projede, 6 ay geçmesine rağmen bir kat dahi çıkılamadı ve ilerleme olmadı.

Muhalefet, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından afetzedelerin yaralarını sarmak için başlayan konut seferberliğini hedef alarak iktidara gelmeleri halinde evleri bir yıldan az sürede bitireceklerini söyledi. Geçtiğimiz günlerde depremin en çok hasar verdiği illerin başında gelen Hatay'da açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,
"Bütün vatandaşlara sözüm sözdür. Herkesin anahtarını teslim edeceğiz. 5 kuruş almayacağız"
dedi.

Depremzedelere bir yıldan az sürede ücretsiz konut sözü veren Kılıçdaroğlu'nun İzmir'de 6 ay önce temelini attığı kentsel dönüşüm projesi yerinde sayıyor.

Kılıçdaroğlu: Göreceksiniz iktidarı aldığımızda bunları çözeceğiz

Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 25 Eylül 2022 yılında Gaziemir ilçesinde kentsel dönüşüm projesi temel atma törenine katılmıştı. Burada açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu,
"Göreceksiniz iktidarı aldığımızda Türkiye'nin neresinde olursa olsun bütün yurttaşlarımızın sorunlarına kilitlenip, bunları çözeceğiz"
demişti.

6 ay geçti tek bir kat dahi atılamadı

Ancak Kılıçdaroğlu'nun İzmir'de temelini attığı kentsel dönüşüm projesi yerinde sayıyor.

Sabah'ta yer alan habere göre, Kılıçdaroğlu'nun katıldığı törenle temeli atılan projede 6 ay geçmesine rağmen bir kat dahi atılamadı ve ilerleme olmadı.





#Kemal Kılıçdaroğlu
#İzmir
#kentsel dönüşüm
#İzmir Büyükşehir Belediyesi

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.