Darbeciler hesap veriyor

Yeni Şafak
10:1919/08/2016, Cuma
G: 19/08/2016, Cuma
Yeni Şafak
15 Temmuz darbe girişiminde rol alan hain darbecilerin ifadeleri 'Darbeciler hesap veriyor' belgeselinde bir araya getirildi.
15 Temmuz darbe girişiminde rol alan hain darbecilerin ifadeleri 'Darbeciler hesap veriyor' belgeselinde bir araya getirildi.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından, hain kalkışma ile ilgili ayrıntılar, darbeci askerlerin ifadeleriyle ortaya çıkıyor. "Darbeciler hesap veriyor" belgeselinde çoğu rütbeli 12 darbeci askerin itiraflarına yer verildi. İtiraflar, hain kalkışmanın boyutlarını gözler önüne seriyor.

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminde İstanbul'da, Ankara'da ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kaldığı Marmaris'teki suikast timinde rolü olan üst düzey rütbeli darbeci askerlerin, soruşturma sürecindeki ifadeleri, TVNET tarafından hazırlanan "Darbeciler hesap veriyor" belgeselinde bir araya getirildi.



"Darbeciler hesap veriyor" belgeselinde, Marmaris'teki suikast timinde bulunan darbeci Binbaşı Taner Berber, İstanbul 2.Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Özkan Aydoğdu, Başbakanlık Veri Uzmanı Mustafa Koçyiğit, Hulusi Akar'ın Yaveri Yarbay Levent Türkkan,Tuğgeneral Gökhan Şahin Sönmezateş, Eskihisar Jandarma Karakol Komutanı Teğmen Ahmet Akalın, Er Niyazi Emre- Er Mustafa Güneri, itirafçı Mehmet Tanrıverdi, Astsubay Zekeriya Kuzu, Pilot Yarbay İlkay Ateş, Pilot Binbaşı Okan Kocakurt, istihbarat Yarbay Gökhan Eski'nin itiraflarına yer verildi.



Darbeciler, o geceyi nasıl planladıkları, kendi aralarında nasıl iletişime geçtikleri, İstanbul ve Ankara'daki kritik noktaları ele geçirerek işgal planını nasıl uyguladıklarını itiraf etti. Marmaris'teki suikast timinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı almak için nasıl harekete geçtiği ve hain kalkışmayı nasıl yönettikleri de ifadelerine yansıdı. TVNET'in hazırladığı hain darbecilerin ifadelerinin yer aldığı "Darbeciler hesap veriyor" belgeseli;






























#FETÖ
#15 Temmuz
#Darbe Girişimi

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.