Cumhurbaşkanı'nın Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan'ın büyük fedakarlığı

Yeni Şafak
12:4125/07/2016, Pazartesi
G: 25/07/2016, Pazartesi
Diğer
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Marmaris'teydi ve FETÖ'cüler kaldığı otele saldırmadan 15 dakika önce ayrılmıştı. Enerji Bakanı Albayrak, bu esnada Erdoğan'ın yanında olan Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan'ın büyük bir fedakarlık yaparak eşi ile çocuklarını orada bıraktığını söyledi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan'ın helikoptere binerken kahramanlık yaparak, yer olmadığı için eşi ile ile çocuğunu orada bıraktığını açıkladı. CNN Türk'te Hande Fırat'ın sorularını yanıtlayan Albayrak o geceyi şöyle anlattı: "İlk adımda helikoptere sığma konusunda sıkıntı yaşandı. Hasan Bey kahramanlık sergiledi. Eşini çocuğunu bıraktı. Eşimiz dostumuz kaldı polis arkadaşlar kaldı geride. İki arkadaşımız şehit oldu. Bu darbe girişimine düzmece diyenin aklından şüphe ederim."






#FETÖ
#Darbe
#Hasan Doğan

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.