|

Cumhurbaşkanı Erdoğan Twitter'dan çağrıda bulundu

FETÖ üyesi askerler Genelkurmay Komuta Kademesini ele geçirmeye kalkıştı. İhanet girişimine sert tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bedelini çok ağır ödeyecekler" dedi ve halkı meydanlara davet etti. Cumhurbaşkanı davetini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımdan da yineledi.

Yeni Şafak
00:49 - 16/07/2016 Cumartesi
Güncelleme: 21:57 - 15/07/2016 Cuma
Yeni Şafak

Fetullah Gülen Örgütü FETÖ mensubu paralel subaylar darbe girişiminde bulundu. Yeni Şafak Paralel Yapı mensubu askerlerin ihanet girişimine dair çarpıcı bilgiler elde etti.



Subaylar ABD destekli


ABD destekli oldukları ileri sürülen paralel subaylar Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni ele geçirmek için girişimde bulundu. Emniyet birimleri teyakkuzda, ihanet girişiminde bulunan askerlerin gözaltına alınması için operasyon başlatıldı.



Cumhurbaşkanı Erdoğan, canlı yayında yaptığı açıklamada halkı meydanlara davet etti. Erdoğan, çağrısını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda da tekrarladı.





Kalkışmaya tepkiler çığ gibi büyüyor. Halk, tankları durdurmak için sokaklara döküldü. Öte yandan çok sayıda vatandaş da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kısıklı'daki evine yürüyor.











#Darbe
#FETÖ
#Cumhurbaşkanı
#Recep Tayyip Erdoğan
8 yıl önce