Cumhurbaşkanı Erdoğan: Onlar vatan hainidir

Yeni Şafak
19:3530/08/2016, Salı
G: 30/08/2016, Salı
Yeni Şafak

Külliye'de şehit yakınları ve gazilere verilen ​akşam yemeğinde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan​, "15 Temmuz'a rağmen bu ihanet örgütünün içinde kalmaya devam edenler taammüden vatan hainidir, millet düşmanıdır" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Külliye'de şehit yakınları ve gazilere verilen akşam yemeğinde konuştu.



Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:



Şehit ve gazilerimiz ülke olarak şeref madalyalarımızdır. Onların sayesinde burada olduğumuzun farkındayız. Geçmişini bilmeyenin geleceği olamaz. Bu millet aslını inkar eden haramzade olmadı, olmayacak.



Cumhurbaşkanlığı Külliyesi çevresinde 29 şehit verdik.



FETÖ ve DAİŞ gibi örgütlere karşı uyanık olmalıyız.


Bu ihanet örgütünün içinde kalmaya devam edenler taammüden vatan hainidir, millet düşmanıdır. Kim nerede kimi biliyorsa yetkili mercilere bildirsin. Devleti ele geçirmek için sistemi felç etmek istediler.

Ne zaman dershaneler kapatılsın dedik bunlar altlarında ateş varmış gibi zıpladılar. İpler orada koptu.



Artık mesele kanma, kandırma meselesi olmaktan çıkmıştır. 17-15 Aralık'ta ilk emareleri görülen, 15 Temmuz'da artık gizli saklı hiçbir tarafı kalmayan gerçeklere rağmen bu ihanet çetesinin içinde faaliyet göstermeyi sürdüren herkes taammüden vatan hainidir, millet düşmanıdır. Bunu tekrar ilan ediyorum.



Millet olarak binlerce yıllık bir devlet geleneğine, maddi ve manevi boyutlarıyla muhteşem bir medeniyet birikimine, coğrafyamızda bin yıllık hakimiyete sahibiz. Bütün bunlar ortada dururken, aklını ve inancını Amerika'da yaşayan bir şarlatanın emrine verenlerin, ruhunu 1 dolara satanların tarihimizle, kültürümüzle, bizimle bir ilişkisi olamaz.



Daima askerlerimizin yanındayım, olmaya da devam edeceğim. Allah kahraman askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun.



Türk Silahlı Kuvvetlerimizin hiçbir mensubunun başı öne eğilmesin.






#Recep Tayyip Erdoğan​
#30 Ağustos
#Külliye

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.