Yeni Şafak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Marmaris'te öldürülecektim

Yeni Şafak
20:1218/07/2016, Pazartesi
G: 19/07/2016, Salı
Yeni Şafak

CNN'e konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Marmaris'te 15 dakika daha kalsaydım öldürülecektim" dedi. Gülen'e mikrofon uzatan medya kuruluşlarına da seslenen Erdoğan, "11 Eylül sonrası Bin Ladin'le röportaj yapılsa ne olurdu" diye sordu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ'nün darbe girişimi hakkında CNN International kanalına açıklamalarda bulundu.



Rebecca Anderson'un sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ'cü hainlerin Marmaris kaldığı otelde kendisini öldürmek istendiğini hatırlatarak, "Marmaris'te 15 dakika daha kalsaydım öldürülecektim" diye konuştu.



İstanbul'a dönüşte darbeci hainlerin elindeki F-16'ların çok yakınlarından uçtuğunu belirten Erdoğan, "Atatürk Havalimanı'nda kontrol kulesinin kontrolünü ele geçirmişlerdi. İstanbul Emniyet Müdürü'ne darbecilerin buradan boşaltılması emrini verdim. Operasyon sonrası kule temizlendi" dedi.



Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:



Halkımız sokağa çıktı, bu çok önemliydi.



Silahsız olduğu söylenen grubun silahlı olduğu ortaya çıkmıştır.



(FETÖ lideri Gülen'le yapılan röportajlar) 11 Eylül sonrası Bin Ladin'le röportaj yapılsa ne olurdu!








Video: 'Parlamentodan çıkacak idam kararını onaylarım'


#Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
#FETÖ
#CNN
Yorumlar

Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.

Henüz yorum bulunmuyor

İlk yorumu siz yapın.

Kapat

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.