Yeni Şafak

Çok büyük ihanet

Yeni Şafak
01:0020/08/2016, Cumartesi
G: 20/08/2016, Cumartesi
Yeni Şafak

Gölbaşı'ndaki Polis Özel Harekat Daire Başkanlığı’nı ziyaret eden Necdet Özel, “Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, üniformasını yıllarca sırtında taşımış kişiler bu ihanetin içine düşmüşlerdir, ihanet etmişlerdir. TSK’ya çok büyük ihanet etmişlerdir” dedi

Eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral Necdet Özel, FETÖ'nün 15 Temmuz'da gerçekleştirdiği darbe girişimi sırasında bombalanan Gölbaşı Polis Özel Harekat Daire Başkanlığını ziyaret etti. Özel Harekat Anıtı'nın önüne gül bırakan Özel, şehit olan özel harekat polisleri için dua etti.



DEMOKRASİ DÜŞMANLARI


Necdet Özel, darbecilere ilişkin, “Bunlar demokrasi düşmanıdır. Daha da ileri giderse vatan hainidir. Türkiye Cumhuriyeti'nin milli ordusu olan Türk Silahlı Kuvvetlerinin, maalesef bugün anlıyoruz, üniformasını yıllarca sırtında taşımış kişiler bu ihanetin içine düşmüşlerdir, ihanet etmişlerdir. TSK'ya çok büyük ihanet etmişlerdir" dedi.



BU HAİNLER BENİM İÇİN VATANDAŞ DEĞİLDİR


Bir gazetecinin kumpas mağduru askerlerden gelen ihbarların değerlendirilmediğine yönelik iddiaları sorması üzerine Özel, “Gelen bütün ihbar ve iddialar tarafımızdan hem adli hem idari yönden incelenmiştir. O iddialar asılsızdır" şeklinde konuştu.


#Polis Özel Harekat
#Necdet Özel
#FETÖ
Yorumlar

Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.

Henüz yorum bulunmuyor

İlk yorumu siz yapın.

Kapat

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.