EDISYON:

CHP'nin kesin ihraç istemiyle disipline sevk ettiği Tanju Özcan'dan Akşener'e tam destek

17:2824/06/2023, السبت
Yeni Şafak
CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in CHP'yi ve Kılıçdaroğlu'nu sert sözlerle eleştirdiği açıklamalarına destek verdi.
CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in CHP'yi ve Kılıçdaroğlu'nu sert sözlerle eleştirdiği açıklamalarına destek verdi.

Seçimlerin ardından Kemal Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısı yapan ve önceki gün kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilen CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Millet İttifakı'nı zehir zemberek sözlerle eleştiren Meral Akşener'e destek verdi. Akşener'in açıklamalarında gerçek bir yurtsevere yakışan bir samimiyet, içtenlik ve öz eleştiri olduğunu söyleyen Özcan, "Ben bu konuşmadan sonra Sayın Kılıçdaroğlu’nun niye kazanamadığını çok daha iyi anladım." dedi.

Partisinin 3. Olağan Kurultayı'nda konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Millet İttifakı'na yönelik çok sert ifadeler kullandı. Eski ortaklarını yerden yere vuran Akşener,
"Biz çalışmamışız, onun için seçim kaybedilmiş. İnsafınız kurusun, anlıyorum korktunuz. Neymiş İstanbul HDP sayesinde kazanılmış. Haydi o zaman bundan sonra size hayatta başarılar."
dedi.
CHP'ye ve Kılıçdaroğlu'na da tepki gösteren Akşener, CHP'den 15 milletvekili istemenin hayatının en büyük hatası olduğunu söyleyerek
"Savaşmalıydık. Bileğimizin gücüyle o seçime girmeliydik. Savaşmadık. 15 milletvekili istedik bu bize kuyruk siyasetine mal oldu. Kılıçdaroğlu'na teşekkür ediyorum ama o 15 milletvekilinin bedelini bir türlü ödeyemedik. Ömer Seyfettin'in diyetine döndü bu iş"
ifadelerini kullandı.


Akşener'in bu açıklamalarının ardından Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısı yapan ve önceki gün kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilen CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bir paylaşım yaptı.

"Kılıçdaroğlu’nun niye kazanamadığını çok daha iyi anladım"

Akşener'in açıklamalarına destek veren Özcan, şunları söyledi:

"Sayın Akşener’in bugünkü İYİ Parti kurultay konuşmasını çok dikkatli bir şekilde dinledim. Gerçek bir yurtsevere yakışan bir samimiyet, içtenlik ve öz eleştiri vardı.
Ben bu konuşmadan sonra Sayın Kılıçdaroğlu’nun niye kazanamadığını çok daha iyi anladım. Uğradığı tüm haksızlıklara rağmen kararlı bir şekilde yürüyen ve yeniden İYİ Parti Genel Başkanlığı’na seçilen Sayın Akşener'i kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim."



#Tanju Özcan
#İYİ Parti
#Meral Akşener

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.