
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, üç yıl önceki "İnanamayacaksınız ama CHP’den her çiftçiye bedava traktör" vaadi ile ilgili TVNET canlı yayınında açıklamalarda bulundu. "Nerede traktörler" sorusunu yanıtlayan Özel, o cümlenin çarpıcı olsun diye yazıldığını ifade etti.
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, TVNET'te yayınlanan Sert Sorular programında Taha Hüseyin Karagöz'ün sorularını yanıtladı.
25 Mart 2019'da Twitter hesabından yaptığı "İnanamayacaksınız ama CHP’den her çiftçiye bedava traktör..." şeklindeki paylaşım ile ilgili açıklamada bulundu.
"ÇARPICI OLSUN DİYE YAZDIK"
TARIM POLİTİKALARINDAN MEMNUN MU?
Aydın'da traktör sayısının 38 binden 42 bine yükseldiği, 2002'de ise Türkiye'de 1 milyon 100 binden 1 milyon 800 bine yükseldiği anımsatılan Özel, bu sözlerinden hükümetin tarım politikasını da beğendiği sonucunun çıkarılabileceği yönündeki soruya şu yanıtı verdi:
Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.
İlk yorumu siz yapın.