|

CHP'li Öztrak'tan Tanju Özcan tepkisi: Bolu'nun dünya kadar sorunu var yürüyeceğine onları çöz

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifa etmesi için parti genel merkezine 10 gün sürecek yürüyüşünü başlatan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a tepki gösterdi. "Yollar yürümekle aşınmaz, ateş olsa da cirmi kadar yer yakar." diyen Öztrak, "Bolu'nun dünya kadar sorunu var. Tanju Bey yürümekle vakit harcayacağına Bolu'nun sorunlarını çözsün." ifadelerini kullandı.

16:29 - 3/07/2023 Pazartesi
Güncelleme: 16:55 - 3/07/2023 Pazartesi
Yeni Şafak
Faik Öztrak, Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifası için yürüyüş başlatan Tanju Özcan'a tepki gösterdi.
Faik Öztrak, Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifası için yürüyüş başlatan Tanju Özcan'a tepki gösterdi.

CHP'den kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, parti genel merkezine 10 gün sürecek "Adalet ve Değişim Yürüyüşü"nü başlattı.

Özcan, yürüyüşünü hakkı yenen partinin emekçileri için yaptığını vurgulayarak,
"Yürüyüşümü, başarısız olduğu halde senin koltuğundan kalkmayı reddeden Kemal Kılıçdaroğlu'nu oradan indirmek için yapıyorum. Bu yürüyüşü, partiyi tekrar Atatürkçü çizgiye oturtmak için gerçekleştiriyorum. Bu yürüyüşü Atatürkçü olduğu için hem partiden hem de devletten dışlananlar için gerçekleştiriyorum."
dedi.


'Ateş olsa cirmi kadar yer yakar'

Parti genel merkezinde basın toplantısı düzenleyen CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Özcan'ın başlattığı yürüyüşü sert sözlerle eleştirdi.

Belediye başkanlarının öncelikle kendi illerinin, ilçelerinin sorunlarını çözmesi gerektiğini belirten Öztrak,
"Tanju Özcan, vereceği hizmetlerde hükümet engel çıkardığı için yürüseydi başımızın üzerinde yeri vardı. Kendisinin iddiaları akıl işi değildir. Ama bilinen bir söz vardır; yollar yürümekle aşınmaz, ateş olsa da cirmi kadar yer yakar. Bolu'nun dünya kadar sorunu var. Tanju Bey yürümekle vakit harcayacağına Bolu'nun sorunlarını çözsün."
ifadelerini kullandı.

#Faik Öztrak
#Tanju Özcan
#CHP
1 yıl önce