EDISYON:

CHP FETÖ'ye şifa oldu

Nur Banu Aras
04:0010/05/2023, Wednesday
G: 10/05/2023, Wednesday
Yeni Şafak
Yüksel Taşkın.
Yüksel Taşkın.

Kılıçdaroğlu ve 7’li Masa'nın KHK’lılara yönelik vaatleri sosyal medyadaki FETÖ’cüleri coşturdu. FETÖ’cüler olası CHP iktidarında kamudaki görevlerine dönmeyi garanti görürken mevcut kamu görevlilerini de “Yargılanacaksınız” diye tehdit ediyor. İzmir’deki KHK’lılar, CHP İzmir adayı Yüksel Taşkın’ın kendilerine şifa olduğunu söyledi.

7’li Masa’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim bölgesi İzmir’de yerini verdiği KHK’lı Yüksel Taşkın kendisi gibi görevden alınan KHK’lılarla bir araya geldi. Taşkın’ın seçim öncesi yaptığı görüşme KHK’lıları umutlandırdı. İzmir KHK Platformu, buluşmayı “Şifa oldu” ifadesiyle değerlendirdi. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından devlete sızan FETÖ’cü militanları temizlemek amacıyla çıkarılan OHAL’i ‘sivil darbe’ olarak niteleyen CHP, son dönemlerde de ihraç edilen KHK’lılar üzerinden algı operasyonu başlatmıştı. KHK’lılar CHP sayesinde birçok ilde örgütlenirken CHP seçim vaatleri arasına KHK’lıları da yerleştirdi.

GELECEK PLANLARI KONUŞULDU

7’li Masa’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendi yerine İzmir 1’inci sıradan aday gösterdiği KHK’lı Yüksel Taşkın önceki gün İzmir’de KHK’lılarla buluştu. Görüşmenin ardından İzmir KHK Platformu, “Arkadaşlarımızla CHP vekil adayımız sevgili KHK’lı arkadaşımız Prof. Dr. Yüksel Taşkın’la buluşup dertleşmek ve seçim heyecanını ve gelecek planlarını konuşmak hepimiz için şifa oldu” ifadelerini kullandı. KHK’lı Fatma Zehra Fidan ise “Biz KHK sürgünleri bugüne kadar hep acıyı, ötelenmişliği ve direnci paylaştık. Bundan sonra zaferi, gönenci ve onarım eylemlerini konuşacağız” dedi. İzmir KHK Platformu ayrıca başka bir paylaşımında “Sayın @kilicdarogluk son dönem karanlığının umududur” dedi.



#Yedili Masa
#Kemal Kılıçdaroğlu
#CHP
#KHK

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.