Yeni Şafak

Çankaya Köşkü'nde kritik görüşme

Yeni Şafak
10:4417/10/2016, Pazartesi
G: 17/10/2016, Pazartesi
AA

Başbakan Yıldırım ile MHP Lideri Bahçeli'nin Çankaya Köşkü'ndeki görüşmesi sona erdi. Görüşmede Anayasa değişikliği, FETÖ, OHAL, Fırat Kalkanı ve Musul operasyonunun ele alındığı belirtildi.

Başbakan Binali Yıldırım ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin görüşmesi sona erdi. Görüşme yaklaşık 1 saat 40 dakika sürdü.



Çankaya Köşkü'nde saat 13.30'da başlayan görüşmede, Anayasa değişikliği çalışmaları, FETÖ, OHAL, Fırat Kalkanı ve Musul operasyonlarının değerlendirildiği ifade edildi.


#Binali Yıldırım
#Devlet Bahçeli
Yorumlar

Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.

Henüz yorum bulunmuyor

İlk yorumu siz yapın.

Kapat

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.