EDISYON:

Can Ataklı'dan akla ziyan sözler: Seçimi yüzde 55 ile muhalefet kazandı ama kanıtlayamam

17:1514/06/2023, Çarşamba
Yeni Şafak
Can Ataklı cumhurbaşkanlığı seçimini yüzde 55 ile muhalefetin kazandığını öne sürdü.
Can Ataklı cumhurbaşkanlığı seçimini yüzde 55 ile muhalefetin kazandığını öne sürdü.

Yandaş gazeteci Can Ataklı, cumhurbaşkanlığı seçimlerini muhalefetin kazandığını öne sürdü. "Bir şeyler oldu, onun bedeli İYİ Parti için ağır oldu" diyen Ataklı, "Seçimleri kesinlikle muhalefet kazandı. Hem de böyle 55'e 45 falan. O konuda çok iddialıyım ama kanıtlama şeyimiz yok." ifadelerini kullandı.

CHP yandaşı gazeteci Can Ataklı, seçimin üzerinden 17 gün geçmesine rağmen sonuçları hala hazmedemedi. Ataklı, kendisine ait YouTube kanalından yaptığı yayında cumhurbaşkanlığı seçimlerini muhalefetin kazandığını öne sürdü.

Meral Akşener'in masayı dağıtmasında Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş'ın etkisi olduğunu belirten Ataklı, Akşener'in duygularına esir olduğunu söyledi.



'Seçimi muhalefet kazandı ama kanıtlayamam'

Ataklı, açıklamasında
"Fazla gürültü yapmadan masadan çekilse belki de 'İmamoğlu'nu aday yapalım' kararı çıkar mıydı? Sonuç bugün öylemi olurdu bilmiyorum. Ama bir şey oldu. Onun bedeli de İYİ Parti için ağır oldu. Ama dediğim gibi seçimleri kesinlikle muhalefet kazandı. Hem de böyle 55'e 45 falan. O konuda çok iddialıyım ama kanıtlama şeyimiz yok."
ifadelerini kullandı.



#Can Ataklı
#Seçim
#İYİ Parti
#Ekrem İmamoğlu

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.