EDISYON:

Bursa'da köpek dehşeti

İha
00:006/09/2009, Pazar
G: 6/09/2009, Pazar
Yeni Şafak
Bursa'da köpek dehşeti
Bursa'da köpek dehşeti

Bursa'da inşaat malzemeleri satan bir iş yerine ait olan koruma köpeği dehşet saçtı. Kangal cinsi köpek, saldırdığı 4 kişiyi hastanelik etti.

Bursa'da inşaat malzemeleri satan bir iş yerine ait olan koruma köpeği dehşet saçtı. Kangal cinsi köpek, saldırdığı 4 kişiyi hastanelik etti.

Edinilen bilgiye göre olay dün gece 22.00 sıralarında Şirinevler mahallesinde meydana geldi. Bir inşaat firmasına ait kangal köpeği, 4 kişiye saldırarak onları hastanelik etti. Mahalleli gece boyunca korku dolu anlar yaşarken birçok kişi de güçlükle kaçarak köpeğin saldırısından kurtuldu.

Teravih namazına gitmek için iş yeri önünden geçen Adem Akın (15), birden köpeğin önüne çıkmasıyla şaşkına döndü. Kendisine saldıran köpekten kurtalamayan Akın'ın arkadaşları yolun karşısında bulunan kahveye giderek yardım istedi.

Kahvede bulunan vatandaşlar hemen koşarak Adem Akın'a yardım etmek istedi. Ancak saldırgan köpek yardıma gelen Ramazan Ayık (39) ve Zafer Gençtürk'ü de (46) çeşitli yerlerinden ısırdı.

Köpeğin saldırmasıyla ağır yaralanan Adem Akın baygınlık geçirdi. Köpeğin elinden güçlükle alınan Akın ve diğer yaralılar Şevket Yılmaz Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Köpeğin ısırdığı arkadaşlarını Şevket Yılmaz Hastanesi'nde ziyaret eden Rıdvan Ertürk (25), mahalleye geri döndü. Bu sırada kangal cinsi köpek Rıdvan Ertürk'e saldırdı. ertürk, yaralı arkadaşları ile aynı hastaneye getirilerek tedavi altına alındı.

Yaralı yakınları ve mahalle sakinleri olaya büyük tepki göstererek köpek sahibinden davacı olacaklarını ve oradan geçmeye korktuklarını dile getirdiler. Uzun zaman beri tehlikeli haraketleri olan köpeğin geceleri bağlanmadığını kaydeden mahalle sakinleri,

"Burdan geçen insanlara saldırıyor. Burdan geçmeye korkuyoruz" dediler.

Olay yerine gelen belediye ekipleri saldırgan köpeği etkisiz hale getirirek barınağa götürdü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.