Tarihi buluşma

Yeni Şafak
Ayfer Mallı
04:0014/08/2016, Pazar
G: 13/08/2016, Cumartesi
Yeni Şafak

Erdemliler hareketi olarak Türk siyaset sahnesine 14 Ağustos 2001'de çıkan AK Parti, kuruluşunun 15. yıl dönümünü bugün kutlayacak.

14 yıldır kesintisiz iktidarı döneminde ilkelerinden taviz vermeyen AK Parti, bünyesinden 2 cumhurbaşkanı ve 4 başbakan çıkardı.



SADE ETKİNLİK


AK Parti'de kuruculardan teşkilat başkanlarına kadar partililer Genel Merkez'de toplanacak, birlikte “darbelere izin yok” mesajı verilecek. Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimine karşı koyduğu sırada şehit düşenlerin anısına, kutlama yapılmayacak ancak AK Parti Genel Merkezi geniş katılımlı sade bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun aralarında bulunduğu partinin kurucularından il ve belediye başkanlarına, gençlik ve kadın kollarından milletvekillerine, bakanlarından parti yöneticilerine kadar teşkilat, AK Parti Genel Merkez'de düzenlenecek törende buluşacak.



ERDOĞAN'DAN MESAJ


Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüntülü mesajı davetlilere izletilecek. Başbakan Binali Yıldırım ise “Genel Başkan ve Başbakan” olarak ilk kez kuruluş yıl dönümünde konuşacak.


#AK Parti
#FETÖ

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.