EDISYON:

Bomba korkusu

Aa
00:0020/02/2009, Cuma
G: 20/02/2009, Cuma
Yeni Şafak
Bomba korkusu
Bomba korkusu

Eskişehir'de parfümeri dükkanı havaya uçtu. 15 kişinin yaralandığı patlamayı 'bomba' sanıp korkuya kapılan vatandaşlar, bölgeye yakın okula koşup çocuklarını dersten aldı.

Eskişehir'de Deliklitaş Mahallesi sakinlerine korku dolu anlar yaşatan patlama, kozmetik ürünlerin satıldığı bir parfümeride saat 12.00 sıralarında meydana geldi. Parfümerinin bitişiğindeki çay ocağı, 2. el cep telefonu bayii ile bir apartman duvarının yıkıldığı patlamada, yoldan geçen 2 araç hasar gördü. Çok sayıda ev ve işyerinin camlarının kırıldığı olayda 2'si ağır 15 kişi yaralandı. Bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri çıkan yangına müdahale ederken, yaralılar da ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. 2 iş makinesi, ara katın çöktüğü enkazı kaldırırken, 2 kişinin kaybolduğu bilgisi üzerine Sivil Savunma ekipleri arama çalışmasını dikkatli şekilde sürdürdü. Patlamayı 'bomba' sanan vatandaşlar korku dolu gözlerle ekipleri inceledi. Olay yerine yakın Murat Atılgan İlköğretim Okulu'na koşan veliler, dersin bitiş zilini beklemeden çocuklarını alarak bölgeden uzaklaştırdı.



Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.