EDISYON:

Bomba dehşeti

.
00:0011/03/1999, Perşembe
G: 11/11/2013, Pazartesi
Yeni Şafak
Bomba dehşeti
Bomba dehşeti

İstanbul, dün yine kana bulandı. Bir ticare takside meydana gelen patlamada araç sahibi öldü. 8 kişi de yaralandı

İstanbul- Carousel Alışveriş Merkezi'nin yakınındaki Bakırköy Merkez Sağlık Ocağı'nın önünde 34 TEH 85 plakalı ticari takside, dün saat 13.15 sıralarında korkunç bir patlama meydana geldi. Çevredeki ev, işyeri ve otomobillerin camlarının kırılmasına yol açan patlama sonucu, otomobil sürücüsü Ufuk Akdoğan feci şekilde parçalanarak öldü. Feridun Eryurt, Cengiz Devrim, Mustafa Kaygusuz, Yaşar Kaygusuz, Önder Mutlubulut, Yasemin Yıldırım, Abdullah Başer ve Veysel Veran ise yaralandı. Yaralılar, Bakırköy Devlet Hastanesi ve Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yanan bir minibüs ile 2 otomobil itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Zaman ayarlı bomba

Bu arada ilk anda patlamaya takside kullanılan LPG tüpünün yol açtığı sanılırken, bomba uzmanları tarafından yapılan incelemede olayın zaman ayarlı bomba sonucu meydana geldiği açıklandı. Patlamanın ardından İstanbul Valisi Erol Çakır ile Emniyet Müdürü Hasan Özdemir de olay yerine gelerek incelemelerde bulundular. Vali Erol Çakır, Apo'nun yakalanmasından sonra örgüt elemanlarının paniğe kapıldıklarını ve bu tip eylemler gerçekleştirdiklerini söyledi. Çakır daha önce olduğu gibi bu saldırının faillerinin de kısa sürede yakalanacağını söyledi.


Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.