Benim en değerlimi aldılar

Yeni Şafak
Haber Merkezi
04:0015/08/2016, Pazartesi
G: 14/08/2016, Pazar
Yeni Şafak

FETÖ’nün darbe girişiminde Gölbaşı’nda görevde olan komiser yardımcısı, ilk mesai gününde şehit düştü. Hamile eşi Seda Kiremitçi yaşadığı acıyı tarif edemezken, “Biz birbirimize kıyamazken, ona kıymışlar. Gittiğine inanamıyorum, onu hala bekliyorum” diye konuştu.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimi sırasında, Gölbaşı'ndaki Özel Hareket Daire Başkanlığı'na yapılan bombalı saldırıda komiser yardımcısı olarak göreve başladığı ilk gün şehit düşen Konyalı Muhsin Kiremitçi'nin 8 aylık hamile eşi Seda Kiremitçi, anlattıklarıyla hüzünlendirdi. Seda Kiremitçi, “Bana 'Bebişim ben gidiyorum' dedi. Koşturarak aşağıya indi. Bu sırada bomba patladı. 'Ne oluyor' diye sorunca 'İçeriye girin' dedi. 'Gitme' demek hiç aklıma gelmedi. Desem de giderdi zaten. O gün hiç korkmadım. Hemşire olan komşumuza, 'Eşim hamile, size emanet' dedi. Normalde hiç yapmayacağı bir şey” diye ekledi.



GİTTİ VE GERİ DÖNEMEDİ


Eşinin komiser yardımcılığı sınavını kazandığını ve eğitimlerin ardından tayininin Gölbaşı'ndaki Özel Hareket Daire Başkanlığı'na çıktığını aktaran Kiremitçi, “O gün ilk görev günüydü çok heyecanlıydı. Sabah işe giderken çok mutluydu. İşten geldikten sonra da apar topar görev yerine gitti ve bir daha dönmedi" dedi.


#FETÖ
#Gölbaşı
#Özel Hareket Daire Başkanlığ

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.