Bebek katillerine hoşgörü yok

Yeni Şafak
Haber Merkezi
04:002/08/2018, Perşembe
G: 2/08/2018, Perşembe
Yeni Şafak
​​MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli
​​MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, anne ve bebeğinin PKK’lı hainlerce şehit edilmesine çok sert tepki gösterdi.

Bahçeli; “Bu bir katliamdır. Bu bir insanlık suçudur. PKK bebek katilidir, anaların can düşmanıdır. PKK FETÖ’yle birlikte Haçlı emellerinin kiralık tetikçisi, Türk milletine kin duyan mihrakların karanlık bekçisidir. Terörün siyasi yedeklerine omuz veren şuursuz ve suç ortakları ne durumdasınız? Başınızı yastığa koyduğunuzda huzurla uyuyabilecek misiniz? Yine sahte demokrasi, özgürlük ve insan hakları ezberleriyle vakit geçirmeye yüzsüzce devam edecek misiniz? Hainlere taviz yok. Bebek katillerine hoşgörü yok. Dayanacağız, katlanacağız, sabredeceğiz, üzerlerine üzerlerine gideceğiz, sımsıkı kenetleneceğiz, şerefsizleri fitne ve ihanetlerinde boğacağız. Herkes eşittir Türkiye diyeceğiz, millet birdir, o da Türk milletidir diye haykıracağız. Şehitler ölmez, vatan bölünmez, bayrak inmez, ezan susmaz.”

KILIÇDAROĞLU LANETLEDİ!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Masumiyeti katleden, alçakça kurduğu tuzakla bir anne ve bebeğinin canına kıyan eli kanlı PKK terör örgütünü lanetliyorum” ifadelerine yer verdi.

#Devlet Bahçeli
#Terör

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.