|

Baykal kasedi FETÖ’den geldi

CHP'li Deniz Baykal'ı Genel Başkanlık koltuğundan eden kaset kumpasıyla ilgili gözaltına alınan “habervaktim” sitesinin sahibi Yener Dönmez, görüntülerle ilgili FETÖ'yü işaret etti.

Yeni Şafak ve
04:00 - 11/08/2016 Perşembe
Güncelleme: 23:49 - 10/08/2016 Çarşamba
Yeni Şafak

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü kaset kumpası soruşturması kapsamında Yener Dönmez, “FETÖ'ye üye olmak, özel hayatın gizliliğini ihlal, kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirmek, konut dokunulmazlığın ihlal, şantaj, tehdit” suçlarından dün gözaltına alındı.



İHBAR HATTINA GÖNDERDİLER


Dönmez ifadesinde, FETÖ'nün medya ayağında yer alan Cevheri Güven'in zamanını tam olarak hatırlamadığı bir anda aradığını ve kendisine “Sizinkilere bir şey gitmiş haberin var mı?” şeklinde yönelttiğini kaydetti. Dönmez, “O gece beni birkaç kez daha aradı ve 'elimde önemli bir şey var' şeklinde yine bu minvalde sözler sarf etti. Ben de bunun üzerine 'habervaktim.com' yayın yönetmeni olan Fatih Akkaya'yı arayarak sordum. Fatih Akkaya bana, Deniz Baykal ile ilgili görüntülerin habervaktim.com internet ihbar hattına geldiğini söyledi” dedi.


#Yener Dönmez
#FETÖ
#Deniz Baykal
8 yıl önce