|

Başbakan Yıldırım: İkinci İstiklal Savaşı'dır

Başbakan Binali Yıldırım, "Vatandaşlarımızdan asla meydanları terk etmemelerini, olay tamamen kontrol altına alınıncaya kadar bulundukları yerde kalmalarını özellikle istiyorum. Bu bir ikinci İstiklal Savaşı'dır" diye konuştu.

Yeni Şafak
04:40 - 16/07/2016 Cumartesi
Güncelleme: 01:50 - 16/07/2016 Cumartesi
AA

Başbakan Binali Yıldırım, FETÖ'cü alçakların darbe girişimi hakkında yeni bir açıklamada bulundu.



Başbakan Yıldırım, şunları söyledi:



"Vatandaşlarımızdan asla meydanları terk etmemelerini, olay tamamen kontrol altına alınıncaya kadar bulundukları yerde kalmalarını özellikle istiyorum. Bu bir ikinci İstiklal Savaşı'dır."



Maalesef devletin ve milletin emanet ettiği silahları, milletin üzerine doğrultan bu gözü dönmüş caniler, terör örgütlerinden daha adi bir şekilde marifetlerini ortaya koymaktadır. Ama bunların hepsinin üstesinden gelinecek.



Vatandaşlarımız, bulundukları şehirlerde, bulundukları meydanlardan asla ayrılmasınlar. Havadaki birkaç unsur var. Onların da işi görülecektir.



(Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Ben Marmaris'teydim, ayrıldım, bulunduğum yeri bombalamışlar' şeklindeki açıklaması) Zamanlamayı tutturamadılar demek, bize de aynı şeyleri yapıyorlar ama biz kefenimizi giyerek bu yollara çıktık. Milletimiz uğrunda bedel vermek gerekiyorsa , bedel ödemek gerekiyorsa biz öderiz."


#Başbakan Binali Yıldırım
#FETÖ
8 yıl önce