Başbakan Yıldırım: Bu ifade fitne

Yeni Şafak
11:504/10/2016, Salı
G: 4/10/2016, Salı
Yeni Şafak

Yeni yasama yılının ilk grup toplantısında konuşan Başbakan Yıldırım, "FETÖ'cüler tasfiye edilirken, siyasi gücü ve konumu olanlar korunuyormuş... Bu ifade fitnenin ta kendisidir. Bu tür ifadelerin peşinde gidenler, FETÖ'nün kündesine geldiklerini asla unutmasınlar" ifadelerini kullandı.

Başbakan Binali Yıldırım, partisinin grup toplantısında konuştu.



Yıldırım'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle;



Yeni dönemde de ülkemiz ve milletimiz için en güzelini yapmaya gayret edeceğiz. Yeni yasama yılında yeni şeyler söyleyerek, yeni hizmet ve çalışmaları gerçekleştireceğiz. AK Parti, 14 yıldır yeni şeyler söylüyor, yeni projeler gerçekleştiriyor. Onun için de dimdik ayakta.



Türkiye, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra sorunlarını birlik ve beraberlikle çözebileceğini bir kez daha anladı.



Türkiye terör belasından tamamen kurtuluncaya kadar, durmak duraklamak yok.



Suriye sorununu çeken en önemli ülkelerin başında Türkiye geliyor.



AK Parti'yle ilgili iddialar genel merkezimizde titizlikle inceleniyor. Önemli olan mücadelenin samimiyetidir. Her zaman dediğimiz gibi niyet hayır akıbet hayır. AK Partiye ayar vermeye çalışanlar kendi içinde de aynı temizliği yapmalıdır.



Neymiş, alt düzeydeki FETÖ'cüler tasfiye edilirken, siyasi gücü ve konumu olanlar korunuyormuş... Bu ifade fitnenin ta kendisidir. Bu tür ifadelerin peşinde gidenler, FETÖ'nün kündesine geldiklerini asla unutmasınlar.









#Başbakan
#Binali Yıldırım