Bakanlar Kurulu toplandı

Yeni Şafak
09:411/08/2016, Pazartesi
G: 1/08/2016, Pazartesi
Yeni Şafak
AA
Bakanlar Kurulu toplantısı, Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında başladı.
Bakanlar Kurulu toplantısı, Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında başladı.

Bakanlar Kurulu, Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında toplandı. FETÖ ile mücadelede gelinen noktanın değerlendirilmesi beklenen Bakanlar Kurulu arından Yıldırım ABD Genelkurmay Başkanı Joseph Dunford'u kabul edecek.

Bakanlar Kurulu, Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında toplandı. Çankaya Köşkü'ndeki toplantı, saat 09.10'da başladı. Toplantıda, 15 Temmuz'daki askeri darbe girişimi sonrası Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) karşı alınacak önlemler başta olmak üzere bu kapsamda yapılması gereken ve yapılacak düzenlemeler ele alınacak.



Bakanlar Kurulu, süreci detaylı bir şekilde ele alacak. Yine, terör örgütü PKK ile mücadele de ele alınacak diğer önemli başlık olacak.



ABD Genelkurmay Başkanı Dunford'u kabul edecek


Yıldırım, Bakanlar Kurulu ardından ABD Genelkurmay Başkanı Joseph Dunford'u kabul edecek. Yıldırım ile Dunfordbugün Çankaya Köşkü'nde görüşecek. Dunford, Türkiye'deki ilk ziyaretini İncirlik Üssü'ne yapması bekleniyor. Dunford'un, burada görevli askerlerle kısa bir görüşme yaptıktan sonra Ankara'ya geçeceği öğrenildi. Dün geleceği konuşulan, ancak Irak'a giden Dunford'un üste konuşlu olan ABD 39'uncu Hava Üs Kanat Komutanlığı'nda görevli askerler ile kısa bir görüşme yapacağı kaydedildi.


#Bakanlar Kurulu
#Binali Yıldırım

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.