Bakan Soylu'dan ABD'nin kararına manidar tepki

Yeni Şafak
09:012/08/2018, Perşembe
G: 2/08/2018, Perşembe
Yeni Şafak
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu

ABD yönetimi İçişleri ve Adalet Bakanlarına yaptırım uygulama kararı ardından Bakan Süleyman Soylu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada "Amerika'da bir malımız var; FETÖ. Onu da orada bırakmayız. Alacağız" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ABD'nin kendisine yönelik yaptırım kararına ilişkin yaptığı açıklamada "ABD'de bir malımız var FETÖ. Onu da orada bırakmayız, alacağız." dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabından açıklama yaptı. Soylu, "ABD'de bir malımız var FETÖ, onu orada bırakmayız, alacağız." dedi.


ADALET BAKANI: BU TOPRAKLARDA ÖLMEK DIŞINDA BİR DÜŞÜM OLMADI

Dün gece Adalet Bakanı Abdülhamit Gül de kararla ilgili "Benim bu topraklarda yaşamak ve bu topraklarda ölmek dışında bir düşüm olmadı. ABD'de veya Türkiye dışında herhangi bir ülkede ne bir dikili ağacım ne bir tek kuruş param da yoktur. Nasip olursa belki bir gün memleketim Gaziantep'te küçük bir zeytinlik alırım." demişti.

#Süleyman Soylu

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.