Bakan Soylu: PKK ile mücadelede sona yaklaştık

Yeni Şafak
10:3231/12/2018, Pazartesi
G: 31/12/2018, Pazartesi
AA
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "PKK ile mücadelede neredeyse sona yaklaştık. Şehirden tamamen sildiğimiz PKK'yı kırsalda da mağaraların içine tıktık." dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mamak Belediyesi Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen "Elmadağ Şehit Mustafa Büyükpoyraz Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü 22. Dönem POMEM Mezuniyet Töreni"ne katıldı.

PKK'YI ŞEHİRDEN TAMAMEN SİLDİK

Bakan Soylu burada yaptığı konuşmada " PKK ile mücadelede neredeyse sona yaklaştık. Şehirden tamamen sildiğimiz PKK'yı kırsalda da mağaraların içine tıktık" dedi.

İçişleri Bakanı Soylu, "Trafik cezalarından gelen paralar Maliyeye gitmiyor. Birtakım tezviratlar yapıyorlar... Bu trafik cezalarından gelen paralar Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının sosyal bütçesine gidiyor ve oradan da fakir fukaraya dağılıyor" ifadelerini kullandı.

FETÖ ile mücadele konusunda konuşan Soylu, "FETÖ'nün neredeyse bütün yapılarını ve sistemlerini çökerttik" ifadelerini kullandı.



#İçişleri Bakanı
#Süleyman Soylu
#PKK
#terör

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.